Corona COVID-19 testen overzicht

COVID-19 heeft een onvoorziene impact op onze samenleving. Om de COVID-19 edpidemie te bestrijden raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om veel te testen. Door te testen kunnen we de overdracht van het virus beperken en wordt het indammen van de pandemie eenvoudiger.

Het is van groot belang dat Nederland snel nauwkeurige informatie over de pandemische situatie krijgt. Zuid-Korea, Taiwan en Singapore zijn er in een vroeg stadium in geslaagd om de verspreiding van COVID-19 te onderdrukken. Een cruciaal element in dit succes was het breed testen van COVID-19-verdachte patiënten en vervolgens de potentiële transmissies volgen.

Mediphos doet haar best om vanuit de diagnostiek zo goed mogelijk te kunnen blijven leveren en vooral informeren. Hier vindt u een overzicht van de bij ons beschikbare coronatesten. Mogelijk geeft u dit snel een beeld  van wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Mediphos neemt deel aan het landelijk Task Force overleg. Zoals u mogelijk weet komt er nu ook een Task Force voor de serologische test mogelijkheden. Wij willen daar nauw mee samenwerken.

Vragen? Schroom niet om contact op te nemen.