Immunomat

Betrouwbare en efficiënte 4-plaats ELISA processor

De Immunomat™ is een 4-plaat benchtop automaat met een geïntegreerd pipetteersysteem, plaat- transport, ELISA-washer and reader. Vier plaatposities en incubatoren met bewegingsfunctie garanderen een effectieve workload van het instrument met de mogelijkheid om zeven microtiterplaten te verwerken.

De Immunomat™ bevat een barcode-identificatie-systeem voor racks, reagentia en microtiterplaten waardoor tot 16 verschillende assays per plaat verwerkt kunnen worden. De eenvoudige toegang tot buffers en reagentia, de niveausensoren voor alle vloeistofflacons en het software-gecontroleerde tip-management-systeem garanderen groot gebruikersgemak.

De Immunomat™ software genereert assay protocollen, paneldefinities en werklijsten voor de routine diagnostiek. Koppeling met het LIS (laboratorium informatie systeem)  is mogelijk via de bi-directionele ASTM interface. Evaluatie van de SERION ELISA testen wordt eenvoudig uitgevoerd door de Immunomat™ software. Uiteraard voldoet het systeem aan de in-vitro diagnostica directive 98/79/EC.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838