Testen tijdens het tekenseizoen

Teken zijn kleine ecto-parasieten die leven in het bos, gras, open veld en in de struiken. Teken hebben bloed nodig om te kunnen bestaan en wanneer ze bijten kunnen ziekten verspreiden zoals Lyme-borreliose (LB), Lyme-neuroborreliose (LNB) en door teken overgedragen encefalitis (TBE) die verschillende en langdurige symptomen veroorzaken. 

Meridian Bioscience

Life Diagnosed

Meridian is een volledig geïntegreerd life science-bedrijf dat een breed scala aan innovatieve diagnostische producten ontwikkelt, produceert, op de markt brengt en distribueert. Ze ontwikkelen en leveren betere oplossingen die snel, nauwkeurig en simpel antwoorden geven, die de mogelijkheden van het leven herdefiniëren, van ontdekking tot diagnose. Door middel van de ontwikkeling, leveren ze cruciale biowetenschappelijke grondstoffen die worden gebruikt in immunologische en moleculaire tests voor mens-, dier-, plant- en milieu.

SD BioSensor Stand F + Q

Fluorescentie-immunodiagnose STANDARD F is een fluorescentie-immunodiagnostisch systeem dat in staat is een verscheidenheid aan kwalitatieve en kwantitatieve diagnose-test uit te voeren, waardoor nauwkeurige diagnoseresultaten worden verkregen.

STANDARD Q biedt snelle diagnostische producten met een hoge gevoeligheid en specificiteit door middel van kwaliteitscontrole van ruwe materialen tot productie.

Alethia® C. difficile

Alethia® biedt een snelle, nauwkeurige en betrouwbare moleculaire test voor detectie van C. difficile.

Alethia®
Alethia biedt een veelzijdige workflow waarmee laboratoria van elke omvang optimaal kunnen functioneren. Met Alethia kan uw kernlaboratorium, ziekenhuislaboratorium, referentielaboratorium of artsenpraktijk efficiënter werken en nauwkeurige resultaten leveren aan clinici en patiënten.