NBCL

NBCL (Novel Biomarkers Catalyst Lab) is opgericht in 2012 en heeft een ervaren immunoassay-ontwikkelingsteam. NBCL werkt aan de ontwikkeling van nieuwe immunoassays op het NBCL-platform.

NBCL heeft een testontwikkelingslaboratorium en kan kleinschalige immunoassayproductie uitvoeren. NBCL legt zich toe op de ontwikkeling en commercialisering van immunoassays die belangrijke diagnostische instrumenten zijn of worden in de klinische behandeling.

Norma Icon-3

Icon-3: slim, elegant, innovatief

De Icon-3 is een slimme, driedelige differentiële hematologieanalysator die nieuwe normen stelt op het gebied van kenmerken, functies en stijl. Dit iconische laboratoriumapparaat combineert geavanceerde technologie met een fris en elegant ontwerp. De Icon 3 biedt een rapport met 22 parameters voor het compleet aantal cellen, inclusief histogrammen voor WBC, RBC en PLT.

Norma

Norma Instruments Zrt. is een Hongaars bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige en innovatieve bloedanalysesystemen voor de markt voor in-vitrodiagnostiek (IVD). Sinds de lancering in 2012, is Norma uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat in bijna 70 landen actief is via een gevestigd en goed opgeleid distributienetwerk. Het productassortiment bestaat uit hematologieanalysatoren en reagentia voor humaan en veterinair gebruik.