Controle op hygiëne in zwembaden en spa’s met Aidians Hygicult dipslides

Hygicult agar contactslides zijn bestemd voor snelle monitoring van microbiologische hygiëne en / of vermoedelijke identificatie van microben (totale bacteriële telling, Enterobacteriaceae, gisten, schimmels en coliformen) op oppervlakken. De test kan on site worden uitgevoerd, of de slides kunnen worden gebruikt als handige transportmedium voor monsters.

MariPOC SARS-CoV-2-test van ArcDia (CE-gemarkeerd) beschikbaar

Testresultaten in 20 minuten
De testresultaten zijn beschikbaar binnen 20 minuten. Door de snelle turnaround time en het feit dat de test op locatie uitgevoerd wordt, kan het resultaat meestal tijdens het consult nog aan de patiënt doorgegeven worden.

mariPOC in verhouding tot PCR en antilichaamtesten
mariPOC-testen zijn betaalbaar en hebben een hogere testcapaciteit in vergelijking met POC-PCR-testsen. De test is gebaseerd op detectie van virus partikels en toont hiermee een actieve infectie aan.

Moleculaire testen voor gastro-enteritis diagnostiek, zonder schaarse extractie stappen

Het complete en flexibele panel van o.a. bacteriën, virussen, parasieten en CPE binnen dezelfde workflow zorgt ervoor dat de gehele reactie op hetzelfde platform kan plaatsvinden. Met een maximum van 46 samples per run en het resultaat binnen 3 uur, kan er na ruim een uur weer worden doorgeladen met de volgende 46 samples.

Het EntericBio-systeem is marktleider in zijn segment in het Verenigd Koninkrijk/Ierland en biedt laboratoria met gemiddelde/hoge doorvoer een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor de gastro diagnostiek.

Voordelen

MariPOC: Hoe wattenstaafjes of alternatieve media kunnen worden gebruikt voor SARS-CoV-2-tests.

In een recent onderzoek van de Mayo-kliniek zijn alternatieven voor VTM onderzocht om de noodzaak van het medium te begrijpen. De bevindingen tonen aan dat PCR-testmonsters die zijn opgeslagen in andere transportmedia zoals fosfaatgebufferde zoutoplossing (PBS) of zoutoplossing, vergelijkbare prestaties teruggaven als degene opgeslagen in VTM. Uit het onderzoek blijkt dat VTM geen voordelen oplevert.

HbA1c nu beschikbaar voor de QuikRead go®

Algemene informatie
Het kwantitatieve HbA1c-resultaat kan worden gebruikt bij het bewaken van de bloedglucoseregulatie op lange termijn bij personen met diabetes mellitus, als hulpmiddel bij de diagnose van diabetes en bij het identificeren van patiënten met een risico op het ontwikkelen van diabetes mellitus. QuikRead go HbA1c is een in-vitrodiagnostische test voor kwantitatieve meting van geglyceerd hemoglobine (HbA1c) uit een vingerprik capillair bloed of antistolling (EDTA of heparine) veneus volbloedmonster.