Biosynex COVID-19 sneltest

Intro tekst

Mediphos start de samenwerking met Biosynex. Deze in sneltesten gespecialiseerde Franse firma is marktleider in Frankrijk. Als eerste introduceren wij de COVID-19 IgG/IgM-sneltest . Deze test is erg nauwkeurig en gemakkelijk in gebruik, omdat er alleen een vingerprik nodig is. Het kwalitatieve resultaat volgt na slechts 10 minuten.

Afbeelding

Wij leveren niet aan particulieren. *levertijd naar opgave fabrikant onder voorbehoud in beperkte mate weer beschikbaar vanaf 7 mei. De reguliere levertijd bedraagt inmiddels 4 weken na ontvangst betaling.

Gevestigd in Straatsburg (Frankrijk), werd BIOSYNEX opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in het ontwerp en de distributie van snelle diagnostische tests (RDT). Tegenwoordig is BIOSYNEX de leider op de Franse RDT-markt. Deze RDT's zijn snel en gemakkelijk te gebruiken en worden in Frankrijk en in ongeveer 60 landen gecommercialiseerd via lokale distributeurs. Door zich te richten op het grote publiek en gezondheidswerkers, biedt BIOSYNEX concrete en effectieve antwoorden op volksgezondheidskwesties die de kern vormen van de zorgen van vandaag.

CE gemarkeerde COVID-19 sneltest

De BIOSYNEX COVID-19 BSS is een snelle test die gebruik maakt van een combinatie van SARSCOV-2 met antigeen beklede gekleurde deeltjes voor de detectie van IgG- en IgM-antilichamen tegen SARS-COV-2 bij de mens in volbloed, serum of plasma.

Biosynex-2.JPG

Nederlandse validatie:
IgG: sensitiviteit van 72,2%. Bij duur symptomen >10 dagen is de specificiteit 100%.
IgM: specificiteit van 93,5%.
‘The Covid-19 rapid antibody test Biosynex Rapid 2019-nCoV IgG/IgM Combo Test Card meets the acceptation criteria for IgG’.

Gevoeligheidvergeleken met de PCR:
  • IgG sensitiviteit tov PCR 97,4%, specificiteit 99,3%
  • IgM sensitiviteit 86,8%, specificiteit 98,6%

Bekijk hier de korte instructie.

Stuur voor meer informatie een mail naar info@mediphos.com.