Premier® Platinum HpSA® PLUS

Een enzym immunoassay die het H. pylori ontlastingantigeen detecteert. Een gestroomlijnde, zeer gevoelige test voor de detectie van een actieve infectie met H. pylori.

Wat veroorzaakt maagzweren?
Helicobacter pylori (H. pylori) is een bacterie die op het slijmvlies van de maag leeft. Hoewel we vroeger dachten dat pittig eten, zuur en stress de belangrijkste oorzaken van zweren waren, weten we nu dat 9 van de 10 zweren worden veroorzaakt door H.pylori. Geneesmiddelen die maagzuur verminderen, kunnen ervoor zorgen dat u zich beter voelt, maar uw symptomen kunnen terugkomen. Hier is het goede nieuws - aangezien de meeste zweren worden veroorzaakt door deze bacteriële infectie, kan deze worden genezen met de juiste antibiotica.

Hoe kan uw zorgverlener zien of u een H. pylori bacterie heeft? 

Er zijn 3 soorten aanbevolen tests:
- Ontlastingstest: Zorg voor een klein ontlastingsmonster (hiervoor kan een gebruiksvriendelijk opvangsysteem worden geleverd). De arts zal de test in zijn kantoor uitvoeren of naar een laboratorium sturen. HpSA is de #1 ontlastingsantigeentest in de VS.
- Ademtest: Bij deze test moet je vasten, waarna een ademmonster wordt genomen nadat je een 13C-gelabeld ureummengsel hebt gedronken. Het verzamelde ademmonster wordt vervolgens op kantoor geanalyseerd of naar een laboratorium gestuurd.
- Endoscopie: dit is een test waarbij een buisje met een camera erin door de mond en in de maag wordt ingebracht om zweren te zoeken. Tijdens de endoscopie kunnen kleine monsters van het maagslijmvlies worden verkregen en getest op H. pylori.

Waarvoor is het aanbevolen testalgoritme voor de Helicobacter pylori?
Raadpleeg de H. pylori Learning Center-website om het stroomschema van de AGA/ACG-richtlijn te bekijken op www.hpylorilearningcenter.com/Testing

Hoe weet ik of de therapie werkt of dat de patiënt genezen is?
Test het. Behandel het. Test het opnieuw - allemaal met één gemakkelijke ontlastingstest. HpSA-test is een door de FDA goedgekeurde 3-in-1-test die H. pylori kan diagnosticeren, controleren of de therapie werkt en testen op uitroeiing.

 

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838