Kibion

Helicobacter pylori ademtesten

Kibion ​​is wereldwijd leider in complete oplossingen voor snelle betrouwbare ureum ademtesten voor de diagnose van de "maagzweer" bacterie Helicobacter pylori.

Kibion ​​is in 2005 opgericht als dochteronderneming van het Zweedse farmaceutische bedrijf Orexo AB om een ​​duidelijke focus te creëren in de diagnostiek van Helicobacter pylori.

In 2011 verwierf Orexo het Duitse bedrijf Wagner Analysen Technik GmbH, een toonaangevende fabrikant van IRIS™ -instrumenten voor het analyseren van diagnostische ademtests. Integratie van deze twee bedrijven vormde Kibion ​​tot een complete oplossingsaanbieder van diagnostische ademtesten en instrumenten. In 2016 werd Kibion ​​verworven door het Franse bedrijf Laboratory Mayoly Spindler. Deze overname zal de wereldwijde bedrijven wereldwijd versterken.

Heliprobe webslide slider klein.jpg IRIS_Dynamic_0.jpg

Heliprobe®Analyzer

radioactive 14C-labelled stable isotope

Voorheen: IRIS Dynamic

non-radioactive 13C-labelled stable isotope

Geneesmiddelenwet

HeliCap is een geregistreerd geneesmiddel ( RVG 32317) waardoor de bevoegdheid tot het ter hand stellen valt onder de Geneesmiddelenwet en derhalve is voorbehouden aan instellingen en personen met een vergunning daartoe, zoals apothekers.