Moleculaire testen voor gastro-enteritis diagnostiek, zonder schaarse extractie stappen

Intro tekst

Geen extractie reagentia nodig!

Het EntericBio®-systeem is uniek omdat het in staat is om DNA en RNA rechtstreeks van ontlastingsspecimens te detecteren, waardoor de noodzaak voor commerciële zuivering van nucleïnezuurextractie wordt omzeild en de praktische tijd voor het laboratoriumpersoneel wordt geminimaliseerd. Het EntericBio Systeem is uniek omdat er vanuit direct feces materiaal m.b.v. een speciale denaturatie buffer DNA en RNA vrij wordt gemaakt. Hierdoor hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van dure en schaarse extractie reagentia. Door het ontbreken van de extractie stap wordt de hands-on time van de analist aanzienlijk ingekort, er hoeft alleen worden ingezet in het EntericBio Workstation en cylcer.

Afbeelding

Het complete en flexibele panel van o.a. bacteriën, virussen, parasieten en CPE binnen dezelfde workflow zorgt ervoor dat de gehele reactie op hetzelfde platform kan plaatsvinden. Met een maximum van 46 samples per run en het resultaat binnen 3 uur, kan er na ruim een uur weer worden doorgeladen met de volgende 46 samples.

Het EntericBio-systeem is marktleider in zijn segment in het Verenigd Koninkrijk/Ierland en biedt laboratoria met gemiddelde/hoge doorvoer een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor de gastro diagnostiek.

Voordelen

  • Geen DNA/RNA extractie
  • Rechtstreeks uit monster
  • Hoge doorvoer
  • Makkelijk te gebruiken
  • Snelle resultaten binnen 3 uur
  • tot 5 runs per dag, met 46 samples per run
Enterbio Serosep.PNG

 

Ga naar de leverancierspagina.