Orion Diagnostica is nu Aidian, uw hulp bij diagnostica.

Intro tekst

Orion Diagnostica verandert zijn naam in Aidian en blijft strijden tegen antimicrobiële resistentie.

Aidian_logo_blue_RGB.png

 

Aidian, voormalig Orion Diagnostica, heeft bijna 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van betrouwbare en snelle diagnostische tests voor eerstelijnszorg. De verandering van de bedrijfsnaam is de laatste stap in het verzelfstandigingsproces vanuit Orion Corporation.

Afbeelding

Uw hulp bij diagnostiek

Aidian is een toonaangevend IVD-bedrijf en biedt klanten en partners de beste oplossingen en service met een klantgerichte mindset, hoogwaardige producten en wendbare activiteiten. We bevorderen efficiënte en vloeiende gezondheidszorg door betrouwbare, snelle en gemakkelijk te gebruiken diagnostische tests voor zorgpunten te ontwikkelen en te produceren.

"We helpen de gezondheid wereldwijd door efficiënte en vloeiende gezondheidszorg te bevorderen. Antimicrobiële resistentie is een wereldwijde bedreiging en met snelle diagnostiek kunt u onnodige consumptie van antibiotica aanzienlijk verminderen. Een snelle en betrouwbare CRP-test is bijvoorbeeld een uitstekend hulpmiddel om ondersteuning van juiste behandelbeslissingen, "vervolgt Himberg.

Aidian, met hoofdkantoor in Espoo, Finland, heeft een sterke positie in de Scandinavische landen, Duitsland, Midden-Europa en China. Onze wereldwijde voetafdruk omvat meer dan 60 landen en onze vlaggenschipproducten van QuikRead go® worden wereldwijd gebruikt met bijna 50.000 geplaatste instrumenten. Onze jaarlijkse omzet is bijna 55 miljoen euro en we hebben meer dan 300 werknemers.

“Aidian is een geweldig voorbeeld van het succes van Nordic medtech in concurrerende internationale markten. Onze strategische focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten en internationale groei in bestaande en nieuwe markten, "concludeert Himberg.