QuikRead uitbreidingen: wrCRP en HbA1C in 2018

Intro tekst

Orion Diagnostica lanceert QuikRead go wrCRP en QuikRead go wrCRP + Hb-tests in het voorjaar van 2018 en vervolgens QuikRead HbA1c in de loop van 2018. Hetzelfde QuikRead go-instrument kan worden gebruikt met alle zeven QuikRead go-tests.

Afbeelding

QuikRead go wrCRP

Gebruiksvriendelijke, "breedbereik of te wel wide range " CRP-test met een klein volume van 10 μl monster en stabiliteit bij kamertemperatuur maximaliseren het gemak op het point-of-care-niveau. Numerieke CRP-testresultaten zijn slechts in 2 minuten beschikbaar. Gedetailleerde productinformatie zal later worden bekendgemaakt.

QuikRead go wrCRP + Hb

Een unieke combinatie voor zorg op afstand. Gebruiksvriendelijke, "breedbereik of te wel wide range " CRP-test, die tegelijkertijd CRP- en hemoglobine (Hb) numerieke resultaten geeft van een enkel monster binnen 2 minuten. Een klein volume van 10 μl monster en stabiliteit bij kamertemperatuur maken het dagelijkse werk voor professionals in de gezondheidszorg gemakkelijker. Gedetailleerde productinformatie zal later worden bekendgemaakt.

QuikRead go HbA1c

De nieuwe HbA1c-test is een eenvoudig uit te voeren test met eersteklas POCT prestaties. Nauwkeurig HbA1c-testen bij een patiënt kan een verschil maken bij het helpen bij een optimaal diabetes management. De test zal later in 2018 beschikbaar zijn. Gedetailleerde productinformatie zal later worden bekendgemaakt.