NIEUW: detectie van SARS-CoV-2 / COVID-19 door ampliCube Real-Time Mikrogen PCR

Mikrogen heeft hen uitgebreide Multiplex Real-Time PCR-productportfolio kunnen verbreden met twee nieuwe testen voor de detectie van SARS-CoV-2.

Voor de algemene diagnostiek van Coronavirussen heeft Mikrogen het bewezen en gevestigde ampliCube Coronavirus Panel uitgebreid, door de detectie van alle relevante SARS-Coronaviruses toe te voegen, inclusief SARS-CoV-2. RUO (Research-Use-Only) -kits zijn nu beschikbaar, een CE-IVD-versie al eind maart.

Orion Diagnostica is nu Aidian, uw hulp bij diagnostica.

Uw hulp bij diagnostiek

Aidian is een toonaangevend IVD-bedrijf en biedt klanten en partners de beste oplossingen en service met een klantgerichte mindset, hoogwaardige producten en wendbare activiteiten. We bevorderen efficiënte en vloeiende gezondheidszorg door betrouwbare, snelle en gemakkelijk te gebruiken diagnostische tests voor zorgpunten te ontwikkelen en te produceren.

QuikRead go easy CRP

QuikRead go® easy CRP test is de eenvoudig uit te voeren CRP-test, die met behulp van de QuikRead go POCT-analyzer binnen 2 minuten kwantitatieve CRP-testresultaten oplevert.

QuikRead_go_easy_CRP_PNG_lowres.png De unieke één-stap monstercollector die wordt gebruikt met de QuikRead go easy CRP, minimaliseert praktische stappen en maakt snelle en eenvoud

Easyscreen Enteric portfolio

Detectie van Gastro-enteritis pathogenen
Gastro-intestinale infecties zijn een belangrijke oorzaak van morbiditeit in Westerse landen. In ontwikkelingslanden sterven ongeveer 2 miljoen kinderen jonger dan 5 jaar aan deze infecties. Gastro-enteritis kan worden veroorzaakt door een breed scala aan ziekteverwerkers.