Nu verkrijgbaar: Zelftest Biosynex COVID-19 Ag BSS

Voor meer informatie: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen/zelftesten-en-het-coronavirus

De Biosynex COVID-19 Ag BSS zelftest is een in-vitro immunochromatografische sneltest voor de kwalitatieve opsporing van SARS-CoV-2 nucleocapsid (N) proteïne-antigenen d.m.v. een neusuitstrijkje vooraan in de neus. De zelftest heeft een specificiteit van 100% en een gevoeligheid van 97,2%.

Egoo Health device

Het Egoo Health system is een geautomatiseerd mobiel in vitro diagnostiek instrument voor de kwalitatieve bepalingen van biologische samples. Het Egoo Health Systeem maakt gebruikt van de SIBA technologie (Strand Invasion Based Amplification) en Egoo capsules voor de analyse van parameters. Het Egoo instrument wordt bedient via de Egoo klinische applicatie welke wordt geïnstalleerd op een laptop.

Sars-CoV-2 capsule en Egoo Health device van Qlife nu beschikbaar

Press Release

Qlife has signed an exclusive European distribution agreement with Aidian Oy, for the Egoo.Health device and Sars-CoV2-capsule for the clinical diagnostics market. Aidian Oy is
a market leading In Vitro Diagnostics (IVD) company based in Finland.

The agreement covers a range of European countries, including Sweden, Norway, Finland, Germany, Netherlands, Belgium, Luxembourg, Austria, Switzerland, Poland, Czech Republic, Hungary, Slovakia, Romania, Slovenia, and Baltics, and applies immediately.

Aidian Oy neemt Mediphos Medical Supplies B.V. over

Mediphos Medical Supplies B.V. is gespecialiseerd in de import, marketing en distributie van diagnostische tests en instrumenten voor klinische laboratoria en dokterspraktijken in Nederland, België en Luxemburg. Mediphos distribueert betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten in de Benelux van diverse leveranciers van over de hele wereld, met een hoge mate van kennis en service. Mediphos Medical Supplies B.V. is opgericht in 2000 als voortvloeisel van het voormalige bedrijf Imphos B.V. gevestigd in Amersfoort door de heer André van der Mark.

WHO gestandaardiseerde IgG antistof bepaling tegen “whole spike” SARS-CoV-2.

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de „First WHO International Standard for anti-SARS-CoV-2 immunoglobuline (humaan) “(NIBSC-code 20/136) nu beschikbaar ia. Door dit referentiemateriaal te gebruiken is standaardisatie van de kwantitatieve antilichaamactiviteiten mogelijk. De toegewezen eenheidswaarde van 1000 IE / ml (IE = internationale eenheden) na reconstitutie verwijst naar neutraliserende antilichamen terwijl BAU / ml (BAU = bindende antilichaameenheden) verwijst naar ligandbindingstests zoals SERION ELISA agile SARSCoV-2 IgG.

NIEUW: Rapid Response COVID-19 Antigeen speeksel sneltest met hoge sensitiviteit

Rapid Response COVID-19 Antigeen speeksel sneltest

Kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 virale nucleoproteïne (N) antigenen.
Betrouwbaar: Test is zeer gevoelig en specifiek voor SARS-CoV-2.
Snel: snelle testtijd van 10 minuten.
Handig: geen invasieve nasopharyngeale uitstrijkjes.
Eenvoudig: geen speciale apparatuur vereist.

Zelftest Biosynex voor zelfgebruik goedgekeurd

Het ministerie van Volksgezondheid verwacht dat de eerste tests half april worden geleverd. Het is de bedoeling dat mensen ze bijvoorbeeld in supermarkten of apotheken kunnen kopen, maar er zullen ook tests aan het ministerie worden geleverd. Dat zal ze beschikbaar stellen aan het onderwijs en aan werkgevers. De tests moeten er onder meer toe leiden dat in het hoger onderwijs weer beperkt fysiek les kan worden gegeven.

Mikrogen biedt breed pakket COVID-19 diagnostiek

Onze Real-Time Multiplex RT-PCR-tests voor de snelle en betrouwbare detectie van SARS-CoV-2

Onze ampliCube Respiratory Flu & SARS-CoV-2 gecombineerde test voor de gelijktijdige detectie van Influenza A / B en SARS-CoV-2. Beide luchtweginfecties vertonen vaak vergelijkbare symptomen, daarom is een veilige en snelle differentiaaldiagnose essentieel om aan de vereisten van de tweede golf te voldoen.