Cholestech LDX

Binnen 5 minuten het complete lipidenprofiel en glucose gehalte.

De cholesteroltest voor professionals. Ideaal voor perifere locaties, zorginstellingen, huisartsen, onderzoekcentra, etc, etc.

Het Cholestech LDX systeem geeft de gebruiker een snelle lipidenprofiel test met behulp van een capillair en een druppel volbloed. De precisie en nauwkeurigheid van het LDX systeem is te vergelijken met een referentiemethode zoals gebruikt wordt in klinisch chemische laboratoria. De uitslagen zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van een gerenommeerd laboratorium. Ze worden automatisch overzichtelijk uitgeprint op een stikker etiket en zijn af te lezen op de display van de analyser. Het systeem is betrouwbaar, nauwkeurig, gebruikers vriendelijk, heeft een korte "hands-on" tijd en is gemakkelijk in te zetten op iedere gewenste locatie.

Cholestech LDX® analyser is Clia Waved, CRMLN gecertificeerd, voldoet aan alle relevante National Cholesterol Education Program (NCEP) richtlijnen en is CE gemarkeerd.

Cholestech LDX® analyser maakt het mogelijk controle en management van twee van de meest prevalente chronische ziekten; hart en vaatziekten en diabetes te verbeteren en verhogen. Meetresultaten zijn voorhanden tijdens het bezoek van de patiënt. Dit biedt gelegenheid om de meetresultaten direct te interpreteren en te bespreken.

De Cholestech LDX® analyser gebruikt een unieke testcassete technologie:
De magnetische strip op de testcassette kalibreert automatisch het LDX® systeem en voorziet het systeem van informatie bij elke test.
Het filter systeem scheidt het plasma van de rode bloedcellen. Het cassette systeem maakt simultaan analyseren van meerdere, verschillende type testen mogelijk. Het HDL-Cholesterol wordt analyseert door een automatische lipoproteïne precipitaat (neerslag) en filtratie procedure.

LEVERBARE Producten

Lipidendprofiel met glucose

Door middel van een vingerprik en één test geeft het systeem:
- Totaal Cholesterol
- HDL
- Trichlyceriden
- LDL
- NON-HDL
- Ratio TC/HDL
- Glucose

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838