QuikRead go

QuikRead systemen

Aidian (voorheen Orion Diagnostica) heeft een lange historie met het point of care meten van onder andere CRP. Naast de robuuste QuikRead 101 waarmee de belangrijke nationale en internationale studies zijn uitgevoerd die hebben geresulteerd in de NHG vermeldingen, is zijn opvolger QuikRead go inmiddels het meest gebruikte Point of care systeem voor het meten van CRP in Nederland.

QR go instrument to right.png

QuikRead go®
Het QuikRead go instrument is een compacte, volledig automatische analyser voor kwantitatieve en kwalitatieve metingen, samen met de QuikRead go reagent kits. Het QuikRead go systeem is speciaal ontworpen voor gebruik in de primaire zorginstellingen. Heeft geeft snelle betrouwbare resultaten vergelijkbaar met laboratorium kwaliteit. Het instrument kan worden aangesloten op HIS / LIS-systemen.

Aidian nieuwe generatie CRP Point-of-Care test systeem is ontwikkeld om diagnose en behandeling in de primaire gezondheidszorg nog beter te ondersteunen door het verstrekken van waardevolle informatie voor de besluitvorming tijdens het consult.

De QuikRead go CRP-test helpt zorgverleners om die patiënten te identificeren die antibiotica therapie nodig - en met name degenen die het niet nodig hebben. Het is ook belangrijk om te weten of de antibiotica het verloop van de ziekte beïnvloeden. Daartoe is QuikRead go CRP uitermate handig. Met nauwkeurige informatie kunnen patiënten gemakkelijker gerustgesteld worden dat symptomatische behandeling voldoende zal zijn. Aan de andere kant, een hoge QuikRead go CRP- waarde duidt eerder op een vereiste antibioticabehandeling.

Lees meer over Anti Microbial Resistance op de site van Aidian

  QuikRead Go producten.PNG

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838