QuikRead go CRP

QuikRead go® CRP is een eenvoudige test voor de kwantitatieve bepaling van C-reactief proteïne (CRP) in volbloed, serum of plasma.

QuikRead CRP kit.JPG De CRP test wordt uitgevoerd met behulp van de QuikRead go POCT analyzer. Meting van CRP is nuttig in de klinische behandeling van een patiënt met symptomen van een infectie.

CRP is normaal aanwezig in zeer lage concentraties in het bloed van gezonde mensen. CRP concentraties zijn aanmerkelijk verhoogd bij bacteriële infecties, terwijl virale infecties meestal leiden tot een zeer bescheiden verhoging of helemaal geen. Naast de klinische tekenen kan het meten van CRP daarom een fundamenteel instrument zijn om bacteriële infecties te onderscheiden van virale infecties. De test kan eenvoudig worden uitgevoerd tijdens het consult waarbij het resultaat is binnen 2 minuten beschikbaar is en de behandeling direct kan beïnvloeden.

Het monitoren van de CRP niveaus biedt ook een objectieve manier van beoordelen van de respons op de behandeling.

Het QuikRead go systeem - bestaande uit een klein instrument en een kant-en-klare kit - is speciaal ontworpen voor gebruik in de eerstelijns gezondheidszorg-instellingen en op afdelingen van ziekenhuizen.

QuikRead go CRP producten

Cat nr.  OD-135171
 
QuikRead CRP go kit met capillairen 50 tests, capillaries and plungers