STANDARD M Point-of-care MDx platform

Het STANDARD M Point-of-care MDx platform is ontwikkeld om acurate, simpele en snellere klinisch relevante beslissingen te kunnen maken. Het systeem is door zijn innovatieve schaalbare design met een kleine footprint uitermate flexibel in te zetten, dit in combinatie met de uiterst intuïtieve software zorgt voor een eenvoudige implementatie op elke gewenste locatie. Deze unieke eigenschappen zorgen er met de  minimale hands-on tijd voor dat er een zo kort mogelijke TAT kan worden gerealiseerd met een hoge mate van gebruiksgemak en optimale workflow.

Door het innovatieve ontwerp waarbij er per basis unit 1 t/m 8 teststations kunnen worden gekoppeld middels een zeer slim ontworpen koppeling ontstaat een hoge mate van flexibiliteit.

Onderstaand de visualisatie voor 1, 4 en 8 stations, echter alle aantallen daartussen in zijn mogelijk.

STANDARD M Point-of-care MDx platform-2.png

 

De kleine footprint van het systeem zorgt ervoor dat er altijd voldoende ruimte is om deze te plaatsen.

STANDARD M Point-of-care MDx platform2.png STANDARD M Point-of-care MDx platform3.png


Hands-on tijd en TAT

Het unieke concept van de intuïtieve software en het design van de test-cartridge van het STANDARD M MDx platform is erop gericht om een optimale workflow te genereren met een minimale hands-on tijd. Onderstaande procedure duurt +/- 2 minuten.

STANDARD M Point-of-care MDx platform4.png

Na de zeer korte hands-on tijd van +/- 2 minuten zal de test starten waarbij de resterende tijd duidelijk wordt weergegeven op het scherm:

STANDARD M Point-of-care MDx platform5.png

De eerst ontwikkelde test is voor de detectie van SARS-CoV-2 middels RT-PCR, waarbij de genen ORF1ab en het E gene worden gedetecteerd naast een interne controle. Runtijd bedraagt minimaal 45 minuten en maximaal 60 minuten.

Bekijk de Standard M flyer. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838