VTrust Ketonemeter

VTrust Bloed b-Ketone Meter koppelbaar met ziekenhuis laboratorium systeem via Wifi

VTrust Ketone meter (TD-4258)

English FRANÇAIS  DEUTSCH
VTRUST (TaiDoc) TD-4258E_WIFI_0.jpg De VTrust Ketonen meter is het POC-kwaliteit meet systeem voor Ketonen, speciaal ontworpen voor bedside-gebruik en koppelbaar met LIS en middleware waaronder Roche Cobas IT. VTrust geeft lab-nauwkeurige ketonen informatie in 10 seconden met behulp van 1,0ul volbloed. Resultaten zorgen voor een snelle signalering van ketose en maken een snelle behandeling in DKA (Diabetic Ketoacidos) situaties mogelijk.
De dockable handhold analyser heeft wifi on-board en heeft een meetbereik van 0,1 tot 8,0 mmol/L.

Meten van Ketonen

Als door een bepaalde ziekte er niet genoeg glucose door de hersenen gebruikt kan worden, dan worden er ketonen gemaakt en gebruiken de hersenen ketonen als energiebron. Ketonen zijn zuur en als er te veel ketonen gemaakt moeten worden, wordt het bloed ook zuur (ketoacidose) De patient voelt zich dan ziek. Er moet iets aan de oorzaak gedaan worden, anders kan de patiënt overlijden.
Er zijn verschillende oorzaken van verhoogde ketonen. De meest voorkomende oorzaak is een nieuw ontstane of een ontregelde suikerziekte. Ketonen kunnen ook verhoogd zijn na langdurig vasten (bijvoorbeeld door veel overgeven). Maar ketonen kunnen ook verhoogd zijn bij zeldzame erfelijke metabole aandoeningen. Bij zulke aandoeningen is er bijvoorbeeld een stoornis in de aanmaak van glucose. Ook een bijnier die niet goed werkt kan de oorzaak zijn.

VTRUST; DE OPTIMALE METHODE VOOR HET METEN VAN KETONLICHAMEN BIJ HET STELLEN VAN DE DIAGNOSE DKA EN HET MONITOREN VAN DE BEHANDELING.

De capillaire meting van B-OH-butyraat is superieur ten opzichte van urine ketonen meting omdat zowel de start van een ketose als het herstel van een ketose eerder wordt gemeten.

LEVERBARE Producten

VTrust ketonemeter

VTrust-2-klein.jpg

VTrust ketone teststrips

25 test strips per vial (supplied in a box of 2 vials)
Once opened, the test strip vial must be dated; 3 month open pot expiry

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Stuur een e-mailOf bel  0317 - 351838